Natus Vincere по CS: GO знову очолили світовий рейтинг команд

21 Лип 2020г

Український клуб Natus Vincere – одна з найстаріших і стабільно успішних киберспортівних організацій з багатою спадщиною. За 10 років своєї історії її гравці пройшли шлях від тренувань в тісних комп’ютерних клубах до багатотисячних залів і чемпіонських титулів. Все почалося з легендарного складу по CS 1.6 c markeloff, cen9 і іншими в головних ролях, а сьогодні весь світ фанатіє від гравців NAVI по CS: GO.

Natus Vincere зайняв перше місце в оновленому рейтингу кращих колективів світу з Counter-Strike: Global Offensive. Команда в новому рейтингу піднялася на три рядки, повернувши собі лідерство. Клуб G2 Esports, який перебував на вершині в попередньому рейтингу, опустився на третю позицію.

На початку березня CS-склад Natus Vincere вперше за чотири роки вийшов на перше місце в світовому рейтингу, а в середині червня впав відразу на п’ять пунктів – з першого рядка на шосту.

28 червня український клуб переміг на WePlay! Clutch Island, обігравши Team Spirit в фіналі 2: 0. Турнір пройшов в онлайні з 16 по 28 червня, на якому було розіграно $ 50 тис.

Рейтинг кращих команд світу за CS: GO

1. Natus Vincere – 825 очок (+3 місця в порівнянні з минулим рейтингом)

2. Vitality – 752 (0)

3. G2 – 747 (-2)

4. FaZe – 704 (-1)

5. Fnatic – 678 (+1).

Федерація спортивного покеру – та кіберспорту, вважає, що такий успіх, це довга праця кращих гравців нашої країни.