ОЛЬГА ЄРОМОЛЬЧЕВА ГРАВЕЦЬ ЗА ПОКЛИКАННЯМ!

24 Чер 2020г

Історія покеру знає купу прикладів, коли за столом покеру виявлялися справжні зірки зі світу модельного бізнесу. Але наша героїня Ольга Єрмольчева, володіючи усіма даними для успішної кар’єри моделі і навіть колись мрій подіумом, відсунула свою мрію на другий план. На передні позиції встав покер.

Красиві дівчата в покері – не рідкість, але по-справжньому успішних покеристок з їх числа не так вже й багато. Ольга Єрмольчева безумовно відноситься до тих, хто знає ціну собі як жінці і як гравцеві в покер.

Не чужда романтичним настроєм вона тим не менш представляє небезпечного суперника за столом, який не упустить першій-ліпшій можливості витягнути у суперника частина його стека, а то і зовсім забрати все.

Ольга “alfaromea” Єрмольчева родом з Черкас, але в даний момент проживає в столиці України, місті Київ.

Влітку 2015 року закінчила Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького.

В покер випадкове знайомство?! Навіть під час студентського життя їй вдалося поєднувати приємне з корисним. А почалося все з простої пропозиції шкільного друга в соціальних мережах просто розкинутися в покер.

Несподівано для себе Оля погодилася і вже зовсім скоро її нове захоплення переросло в щось більше.

Читав відповідну літературу, дивилася навчальні відео про покер – в загальних рисах, вона просиділа в грі практично все літо. У той час навіть не було такого періоду, коли починаюча покеристка закидала б покер на більш ніж 3 або 5 днів. Тоді “alfaromea” зрозуміла, що вона і покер – це нероздільні речі.

ОЛЬГА ЄРОМОЛЬЧЕВА: гуманітарії ОСВІТИ, ГРАВЕЦЬ за покликанням

Оля геть зруйнувала міф про те, що в покер добре грати можуть в основному люди більше схильні до математики, технічних предметів і т.д. Своєю кар’єрою і успіхами вона довела, що і гуманітарії мають неабиякі аналітичні здібності. Потрібно тільки працювати, розвиватися і прагнути до більшого.

У 2011 році Ольга Єрмольчева за допомогою сателіта відібрали на головну подію Russian Poker Tour. До цього вона мала невеликий досвід виступу в живих турнірах, що вплинуло на майбутній результат. Особливого успіху українці домогтися не вийшло і в одну секунду навіть подумувала про відхід з покеру, але благо величезну увагу з боку сильної половини людства позитивно позначилося на загальних враження від поїздки.

З тих пір Ольга почала потроху переходити на офлайн, граючи в турнірах майже кожен день. Активність дівчини не пройшла повз PokerStars і, періодично вони надавали їй можливість грати деякі турніри безкоштовно. Але живі турніри дуже виснажили дівчину, і вона вирішила повернутися до онлайн режиму.

Постійна практика почала позначатися на Ользі та незабаром вона почала потрапляти в призи.

Спочатку 13 місце на EPT 2014 Deauville Event # 35, а пізніше 9 місце на Russian Poker Tour 2014 Cyprus Mix-Max.

У тому ж місяці вона здобула першу в кар’єрі перемогу на EPT в Барселоні ($ 33 ​​500).

І це ще далеко не все – також в 2014 році покеристка встигла стати протеже PokerStars, і ні в кого-небудь, а у самого Євгена Качалова! Протягом місяця вона отримала три тренування від Жені, три тренування з Team Online і три квитки на турніри WCOOP в рамках акції.

Безсумнівно, це був величезний досвід для Олі. Але в 2015 році красуню чекав величезний успіх. Розігрівом стали поїздки на турніри до Франції і Марокко, де вона досягла шостого і четвертого місця.

Але пізніше Ольга довела всім, що на сьогоднішній день вона є однією з найсильніших покеристок. Як? У травні вона взяла участь в Latin American Poker Tour і зайняла там друге місце БЛ Холдем, програвши в хедз-апі канадцеві, Шакіб Каземіпуру. Таким чином, новий кар’єрний рекорд і $ 113 580 призових. Тепер, згідно з даними Hendon Mob, турнірний заробіток Ольги Єрмольчевой становить $ 205 000. Дуже гідний результат як для початку!

Сьогодні Ольга Єрмольчева є Амбассадор українського ресурсу PokerMatch, також як і її колишній наставник Євген Качалов. Крім того, на початку 2019 року Ольга увійшла до складу збірної команди України зі спортивного покеру, з якої виграла Весняний Кубок Націй і стала на цих змаганнях кращим гравцем.

Ми щиро вітаємо Олю і сподіваємося, що в майбутньому чекає тільки найкраще!

Федерація планує організувати турніри саме для жінок та популяризувати спорт покер серед жінок! Слідкуйте за нашими новинами!