Перший офіційний турнір зі спортивного покеру в Україні

20 Тра 2020г

У Києві пройшов перший офіційний турнір зі спортивного покеру серії UA MILLIONS Київ, після легалізації спортивного покеру, який відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту. Після закінчення чемпіонату, лідер турніру отримав статус кандидата в майстри спорту.

Клуб Full House, який провів у себе турнір, зібрав під своїм дахом зірок українського покеру. Андрій «Babyshark14» Козленко, професійний гравець і стример, відвідав захід і поділився своєю думкою про те, що для нього означає покер. За словами Андрія, гра в покер для нього – це поєднання хобі та основного заробітку, а гравцям Babyshark порадив починати з безкоштовних турнірів і там набиратися досвіду.

За столом можна було зустріти й Олексія Дурнєва, амбасадора PokerMatch, під чиєю егідою і проходила чемпіонська серія. В інтерв’ю Олексій зізнався, що покер для нього – це одночасно спорт і бізнес, але любов до математики і аналітичний склад розуму все більше схиляє до спортивного інтересу. А ті гравці, які змогли вибити Олексія з турніру, отримали додаткові призи від PokerMatch.

В гостях в UA MILLIONS також побували Василь Забродський, переможець серії EPT в Барселоні на турнірі кому «за 50», Іван Яремчук та фіналіст WSOP 2018 Ігор Єрофєєв.

Серія проходила з 15 по 25 листопада, де українські покеристи отримали можливість показати свої навички гри в першому офіційному чемпіонаті України з покеру. Зібравши при цьому більш ніж 1,400 учасників які взяли участь в покерній події за відносно невисокий бай-ін 1 000 гривень (близько 35 $). В рамках UA MILLIONS одним з головних подій став турнір за звання чемпіона України, кубок Гаррі Боумана та івент хайроллеров з мінімальною гарантією в 3,000,000 грн.

Прагнемо йти до великих успіхів спільно!