Регламент турніру зі спортивного покеру «BriSh»

05 Сер 2020г

Тільки сьогодні розпочато турнір зі спортивного покеру в онлайні!

Даний регламент розроблено відповідно до Правил проведення змагань зі спортивного покеру он-лайн, затверджених  Громадською організацією «Федерація спортивного покеру та кіберспорту» (далі – Федерація), та розповсюджуються на всіх фізичних осіб, які прийняли рішення прийняти участь у турнірах зі спортивного покеру.

Організатор онлайн турніру –  ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕДСІН» під егідою Громадської організації «Федерація спортивного покеру та кіберспорту».

Змагання зі спортивного покеру он-лайн у мережі інтернет проводяться з метою визначення кращих спортсменів та команд, підвищення майстерності спортсменів, підготовки їх для подальшої участі у змаганнях різного рівня, пропаганди і популяризації спортивного покеру.

Обовязки організатора турніру:

• Забезпечувати належну технічну можливість  Гравцям для участі в турнірах зі спортивного покеру;
  • Забезпечує максимально рівні умови для учасників змагань;
  • Забезпечує нагороди для переможців.

Турнір відбудеться 06.08.2020 року з 00:00 по 23:59.

Виключенням можуть бути заходи організатора, а саме відключення, оновлення, перезавантаження електронної системи турнірів. Про що заздалегідь повідомляються Учасники турніру.

Керівництво змаганнями, доступ до них здійснюється організатором за допомогою спеціальної електронної системи.

Місце проведенням змагань визначається організатором турніру та доводиться до відома зареєстрованих учасників турнірів.

Визначення

Аккаунт гравця- віртуальний електронний кабінет гравця, під яким гра.

Гравець (Спортсмен/Учасник)  – особа віком від 18 років, яка систематично займається обраним видом (видами) спорту та бере участь у спортивних змаганнях.

Рейк – це плата, яку покер-рум стягує плату з користувачів за надану гру.

Турніри –  онлайн турніри зі спортивного покеру на вибування, де стартова кількість учасників може бути від двох гравців. Турніри здійснюються відповідно до Правил гри в покер

Покер-рум- організатор турнірів зі спортивного покеру.

Правила –  правила проведення змагань  зі  спортивного покеру, які  затвердженні   Громадською організацією «Федерація спортивного покеру та кіберспорту» та знаходяться  за посиланням  https://pokerfederation.net.ua/

Покерний турнір – це турнір, в якому учасники змагаються, граючи в покер.

Правила  проведення покерних турнірів

У турнірі може брати участь як мінімум два учасника, які грають за одну столом (турнір «хедз-ап»), і максимум – десятки тисяч учасників, які грають за тисячами столів.

Переможцем турніру, як правило, стає учасник, який виграє всі чіпи в грі, а інші місця присуджуються учасникам у міру вибування учасників.

За доступом покерний турнір відбудеться у формі «відкритий покерний турнір» (c англ. Open poker tournament) – в такому турнірі покеру може взяти участь будь-який бажаючий.

За кількістю учасників покерний турнір відбудеться у формі «multi-table покер турнір (MTT)» – багатослотові турніри, де участь приймає необмежена кількість гравців. Гра відбувається за необмеженою кількістю столів. Участники мають право грати одночасно за де-кількоми столів. В МТТ покерному турнірі бере участь безліч учасників, та гра відбувається за сотнями столів. До MTT відносяться турніри-сателіти.

Покерний турнір відбудеться у форматі турніру ««ребай турніру». У гравців є можливість докуповувати фішки в разі, якщо вони втратили весь свій стек, і хочуть уникнути ліквідації з турніру протягом певної кількості часу (ребай-період зазвичай триває від одного до двох годин) . Після цього ребай-періоду гра поновлюється і проходить як стандартний фрізаут турнір, в якому втратили стек гравці більше не мають можливості повернутися в гру. У таких турнірах гравцям часто дозволяється робити ребай навіть якщо гравці не програли всі свої фішки, в цьому випадку кількість додаткових фішок просто додається до їх стеку. Гравець не має права робити ребай в грі, якщо у нього занадто багато фішок (як правило, коли кількість фішок гравця більше стартового стека або його половини). В кінці ребай-періоду залишилися гравцям, як правило, надається можливість зробити аддон – придбати додаткову кількість фішок, яке зазвичай таке ж, як і стартовий стек.

Для участі у турнірі учасник платить фіксований бай-ін, і на початку гри всім учасників дається певна кількість покер-фішок. Організації, що проводять змагання, можуть також стягувати окрему плату, або не давати невелику частину бай-іна, в залежності від розміру стартового внеску. Як правило, кількість стартових фішок для кожного учасника представляє з себе ціле число, кратне бай-іну. У деяких турнірах пропонується можливість повторної покупки – ребая; це дає учасникам можливість покупки більшої кількості фішок. У деяких випадках ре-баї можуть бути умовними (пропонуються тільки учасникам з невеликою кількістю фішок, або зменшеним по відношенню до стартового стеку (так звані докупкі). Коли у учасника не залишається фішок (вичерпав або відмовився від усіх варіантів докуповувань, пропонованих в турнірі), учасник вибуває з турніру.

Форми ставок в турнірі:

• У структурованої (фіксований ліміт) системі ставок бети і рейзи обмежені конкретними сумами, хоча ці суми, як правило, збільшуються протягом усього турніру.
  • У полуструктурированного системі враховується діапазон допустимих рейзов. Як правило, в цьому форматі розміри можливих рейзов повинні перевищувати ставку попереднього гравця. Пот-ліміт вдає із себе полуструктурированного формат, в якому рейз не може перевищувати поточний розмір банку. Спред-ліміт – це полуструктурированного формат, в якому ставки (і наступні рейзи) повинні бути в межах між мінімальним і максимальним розміром.
  • При неструктурованих ставках, не ставиться ніяких обмежень. У той час як блайнди і анте мають фіксований розмір, гравці можуть вільно ставити стільки, скільки вони захочуть, навіть в початкових раундах торгівлі. Якщо гравець поставить всі свої фішки (ризикує своїм турнірній життям, в разі поразки) – це означає, що він пішов олл-ін.

Структура ставок є одним з найбільш головних елементах гри. Навіть якщо всі інші аспекти еквівалентні, версія гри з фіксованим лімітом і безлімітний версія є дуже різними іграми. Наприклад, в безлімітного грі набагато легше блефувати, що дозволяє робити більш агресивні ставки, ніж в грі з фіксованим лімітом. Ставки на кожному раунді, а також блайнди, бринг-іни і анте, як правило, зростають протягом всього турніру в залежності від колишніх часів або кількості зіграних рук.

Кожен потенційний учасник змагань, турніру сплачує внесок за участь у змаганні, за рахунок якого формується призовий фонд, що передбачається  затвердженими правилами (регламентом) змагань зі спортивного покеру, які є обов’язковими для всіх учасників. Даним регламентом передбачається і  спосіб виплати виграшу переможцю спортивних змагань, шляхом переказу на банківську картку переможця. Всі учасники попередньо ознайомлюються з даним регламентом та погоджуються з його умовами, в разі безпосередньої участі у спортивному турнірі. Регламент спортивних змагань, визначає ознаки та умови організації та проведення змагань зі спортивного покеру, які є обов’язковими для всіх учасників спортивних змагань, які змагаються між собою згідно визначених правил, у вмінні та майстерності обчислювати різноманітні математичні ймовірності і шанси на перемогу у змаганні, вірно оцінювати тактику і стратегію гри інших суперників.

Чинним законодавством України фізичним особам не забороняється, беручи участь у спортивних змаганнях, в тому числі зі спортивного покеру он-лайн, сплачувати внески (передоплату внесків) за участь у визначеному правилами змагань розмірі, за рахунок якого формується призовий фонд. Відповідно,зважаючи на спосіб проведення таких он-лайн турнірів, що організовуються та проводяться на покерних сайтах в мережі Інтернет,  сплата внеску за участь в турнірі та спосіб виплати виграшу гравця у такому спортивному змаганні може здійснюватися будь-яким способом, не забороненим в Україні способом (зарахування коштів на картковий рахунок гравця, поповнення акаунту гравця, та ін.).

Попередню оплату внеску учасника турніру може становити від 1 грн. до 29 999,00 грн.

Попередню оплату внеску за участь в турнірі здійснюється шляхом поповнення акаунту гравця.

Варіанти розподілу призових в покерних турнірах:

• фіксований покерний турнір (від англ. Fixed poker tournament) – кожному призовому місцю відповідає певний виграш.
  • пропорційний покерний турнір (від англ. Proportional poker tournament) – виплати визначаються відповідно до шкали на процентної основі. Відсотки визначаються виходячи з кількості учасників і виплати збільшуються при збільшенні кількості гравців.

Спосіб виплати* виграшу гравця – здійснюється за вибором переможця змагання (поповнення акаунту гравця, поповнення платіжного засобу переможця, та ін.).

Призовий фонд змагання – становить розмір усіх внесків учасників змагання, за мінусом витрат організатора, понесених на організацію даного турніру.

Організатор  залишає за собою право зупинити турнір на невизначений термін, без виплати призових на момент припинення роботи турніру в разі форс-мажорних обставин.

* Виплата призових грошей проводиться в національній валюті (гривня) за поточним обмінним курсом на момент виплати.

Винагородою організатора турніру є Рейк. Рейк  визначається для кожного типу столу, як вказано нижче. Рейк стягуэться, якщо роздача завершилась на першому раунді ставок (до відкриття флопа у холдемі або омасі, до четвертої вулиці у стаді або до обміну в покері з обміном карт).

У ротацію ігор ХОРСЕ входять ігри тільки з фіксованим лімітом, тому рейк стягується згідно таблиці рейка для ігор із фіксованим лімітом.

Подача заявки на участь у турнірах та початок змагань

Гравець робить заявку на участь у турнірі через спеціальний електронний кабінет (аккаунт  та сплачує відповідну суму.

Гравець можете мати тільки один аккаунт для проведення Турнірів.

Гравець повинен ввести в реєстраційній формі усю обов’язкову для зазначення інформацію, а саме: ідентифікувати вашу особу, зазначити контактну інформацію, включаючи діючу адресу електронної пошти, відповідну платіжну інформацію; уся ця інформація має бути правильною і дійсною. Гравець несете особисту відповідальність за достовірність, повноту і правильність наданої вами інформації, і таким чином підтверджуєте і гарантуєте, що надана інформація є достовірною.

В рамках процесу реєстрації Гравець  має вибрати собі ім’я користувача та пароль, за допомогою яких він надалі будете входити в свій аккаунт. Звертаємо вашу увагу, що ім’я користувача (нікнейм) не повинно містити в назві Ім’я та Прізвище користувача, номер його телефону. У нікнеймі не допускається використання ненормативної лексики, заборонених цифрових символів та інших абревіатур, які можуть розпалювати політичні, релігійні, расові чвари або сприйматися як образи. Використання некоректного нікнейма може призвести до блокування ігрового рахунку.

Вартість участі у грі може бути нижчою від суми сплаченої Гравцем, як передоплата за внесок за участь у грі, в такому разі, гравцю повертаються надлишково сплачені кошти на картковий рахунок Гравця, який вказано в електронній заявці гравця та яку він заповнює в особистому кабінеті Гравця, визначеному на сайті проведення турніру.

Перед початком змагань всі учасники отримують рівну кількість чіпів, яка визначається регламентом змагань.

Всі учасники змагань займають свої місця за столами (румами) відповідно до автоматичного жеребкування.