Розвиток офіційного виду спорту – кіберспорт в Україні

18 Вер 2020г

Кіберспорт — вікно можливостей для інвестицій, розвитку економіки, нові робочі місця та нещодавно — офіційний вид спорту в Україні. Ми тепер серед 25 держав світу.

Був виступ на офіційній презентації Української Професійної Кіберспортивної Асоціації (Ukrainian Professional Esport Association). Де представлена стратегія розвитку кіберспорту в Україні 2020-2025, структура, цілі, мета. Новий офіційний статус — це не тільки крок до розвитку кіберспорту. Це масштабні турніри з мільйонним призовим фондом.

Успішно проведений чемпіонат — гарантія проведення ще більш масштабних подій в країні. Прямі податки від кіберспортивного бізнесу. Інтернаціональні команди, непрямі податки від туристів, а відповідно й розвиток туризму.

Ми входимо до топ-10 кіберспортивних світових держав.

Федерація спортивного покеру – та кіберспорту  пишається, що наші команди асоціюються з успіхом та перемогами. Їх знає увесь світ. Наприклад, NAVI. Беремо приклад, запал, цілеспрямованість, щоб повторити таку історію і з нашим Міністерством.