Українська команда Na’Vi взяла ЗОЛОТО у чемпіонаті світу з COUNTER-STRIKE 1.6

30 Чер 2020г

Більш сотні турнірів, понад тисячі команд, видатні гравці. Такою стала золота ера українського Counter-Strike 1.6, яка досягла свого апогею в момент перемоги Na’Vi.

На початку 2010 року, де кращі гравці України вирішили зібратися разом в єдину збірну, яка з часом взяла собі назву Na’Vi «Natus Vincere» – «Народжені Перемагати». Поїхав на свій перший турнір – чемпіонат Європи за версією Intel Extreme Masters. Тоді команда, яку вважали такою собі «темною конячкою», сенсаційно вийшла з групи і зайняла в підсумку п’яте місце, що відкрила хлопцям дорогу на чемпіонат світу.

Тріумфально для України завершився турнір, що проходив з 2 по 6 березня в Німеччині чемпіонат світу Intel Extreme Masters серед команд по Counter-Strike 1.6. Лідер української сцени, команда Na’Vi зробила неймовірне – виграла перший міжнародний трофей для України на високому рівні!

Склад команди Na’Vi:

Данило «Zeus» Тесленко (Харків)

Сергій «starix» Іщук (Київ)

Арсеній «Esenin» Триноженко (Львів)

Єгор «markeloff» Маркелов (Дніпропетровськ)

Іоан «Edward» Сухарєв (Харків)

РЕЗУЛЬТАТИ ВСЕСВІТНЬОГО ФІНАЛУ

1 місце – «NaVi», Україна – $ 50,000

2 місце – «fnatic», Швеція – $ 20,000

3 місце – «SK-Gaming», Швеція – $ 8,000

4 місце – «Evil Geniuses», США – $ 4,000

Федерація спортивного покеру – та кіберспорту, вважає, що такий успіх, має стати поштовхом у розвитку українського кіберспорту в цілому та Counter-Strike 1.6 зокрема. Саме ця гра вже довгі роки тримає пальму першості за популярністю у ігромана. Слідкуйте разом з нами і надалі за нашими новинами.